Det kompletta tryckeriet

Övriga trycktjänster i Stockholm, Västerås och övriga Sverige

Utöver våra specialiteter offsettryck, digitaltryck och bildekor erbjuder vi ett rad tilläggstjänster och trycktjänster av annat slag. Varmt välkommen att kontakta oss om alla typer av trycktjänster i Stockholm, Västerås och Sverige.


Tilläggstjänster

Originalarbete

Behöver du hjälp med att ta fram en logotyp, designa bildekor eller formge dina visitkort? Vi utför originalarbete för dina trycksaker.

Limbindning och bokbinderi

Vi ger dina trycksaker ett professionellt utseende - limbindning görs för exempelvis produktkataloger, broschyrer, rapporter och utbildningsmaterial. Vi hjälper dig även att binda mindre upplagor av böcker.

Sortering, adressering och paketering

Vill du vinna tid genom att låta oss sköta utskicken av de produkter du låtit trycka upp hos oss? Vi sorterar dina trycksaker, kuverterar eller paketerar och lägger sedan utskicken på lådan. Enkelt och smidigt.

Variabeldata med personifierat tryck

Att rikta utskick direkt till kunder med kundens namn är ett tidskrävande arbete. Med variabeldata kan vi göra varje produkt unik i tryckögonblicket.

Profilering och exponering

Golfbollar med tryck

Vi trycker din företagslogga på golfbollen. Golfbollar med tryck är populära företagspresenter och naturligtvis ett måste under Företagsgolfen och andra turneringar med kollegorna.

Beachflaggor med tryck

Beachflaggan, dessa reklamflaggor man ser såväl utomhus som inomhus, är perfekta att ta med sig till mässor och event. Vi trycker dina reklambudskap så att du syns.

Skyltar

Behöver du en skylt? Vi trycker allt från studentskyltar till företagsskyltar.

Beställ våra övriga trycktjänster

Kontakta oss via telefon, mejl eller formulär, så får du en offert. Har du frågor om våra trycktjänster är du också välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss om trycktjänster i Stockholm, Västerås eller övriga Sverige


806
810