Det kompletta tryckeriet

Digitaltryck i Stockholm, Västerås och övriga Sverige

Digitaltryck är idag den allra vanligaste tryckmetoden. Vi levererar ofta digitaltryck redan samma dag och har kunder över hela Sverige tack vare vår flexibilitet och personliga service. Välkommen att kontakta oss om digitaltryck i Stockholm, Västerås och resten av landet redan idag.

När bör jag välja digitaltryck?

Digitaltryck brukar vi rekommendera för små upplagor upp till cirka 1 500 ex, beroende på bland annat vilket papper du vill ha. Därefter blir det billigare att trycka i offset. Fördelen med mindre upplagor är att du får en mer aktuell trycksak och att du slipper producera överupplagor som inte kan användas när de blivit inaktuella. Vi trycker alla typer av produkter digitalt, med undantag för kuvert som vi kör i offsetpressen. Några exempel:

  • foldrar
  • flygblad
  • visitkort
  • vykort
  • böcker.

Ett tips är också att göra digitala provtryck av produkter du senare kommer att låta trycka i offset.

Är det sant att digitaltryck levereras snabbare än offsettryck?

Ja, leveranstiderna för digitaltryck kan vara något snabbare. Har du väldigt bråttom kan digitaltryck alltså vara en lösning.

Vilka format trycker PRIMAtryck i?

Vi trycker digitalt i alla format upp till  480 x 330 mm. Se även offsettryck. Vi anpassar oss alltid efter kundernas önskemål och behov.

Behöver du även hjälp med till exempel formgiving, inbindning eller utskick? Se våra tilläggstjänster eller kontakta oss.

Hur beställer jag digitaltryck?

Kontakta oss via mejl, formulär eller telefon för en fri offert. Har du frågor om digitaltryck eller offsettryck är du också varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss om digitaltryck i Stockholm, Västerås eller övriga Sverige

806
808