Det kompletta tryckeriet

Offsettryck i Stockholm, Västerås och hela Sverige

Offsettryck är, än idag, den tryckmetod som ger allra bäst resultat. Vi på PRIMAtryck är ett av få tryckerier i Sverige som fortfarande trycker offset och vi har därför kunder över hela landet. Tack vare stor flexibilitet och korta leveranstider kan vi serva våra kunder snabbt, oavsett var de befinner sig. Välkommen att kontakta oss om offsettryck i Stockholm, Västerås och övriga Sverige du också.


När bör jag välja offsettryck?

Vi brukar rekommendera offsettryck vid större upplagor, det vill säga från och med cirka 1 500 ex. Orsaken till det är att styckepriset blir lägre ju större upplaga man trycker, i motsats till digitaltryck där kostnaderna är konstanta. Till kuvert väljer vi dock offsettryck oavsett upplaga, eftersom kuverttryck fungerar bäst i offsetpressar. Några exempel på produkter vi trycker i offset är

  • böcker
  • affischer
  • magasin
  • foldrar
  • vykort
  • kartor.

Är det sant att offsettryck ger bättre kvalitet?

Ja, offsettryck är fortfarande den tryckmetod som används till produkter där kvaliteten är det allra viktigaste. Dagens digitaltryck närmar sig dock offset vad gäller just kvalitet och PRIMAtryck trycker numera i båda teknikerna. Oavsett om du väljer digital- eller offsettryck hos oss kan du vara helt säker på att du får högsta kvalitet, bra pris och snabb leverans.

Vilka format trycker PRIMAtryck i?

Vi trycker i alla format upp till 72 x 102 cm.

Behöver du även hjälp med exempelvis formgivning eller inbindning? Se våra tilläggstjänster eller kontakta oss.

Hur beställer jag offsettryck?

Kontakta oss via mejl, telefon eller formulär, så får du en offert. Har du frågor om offsettryck eller digitaltryck är du också varmt välkommen att höra av dig till oss.

Kontakta oss om offsettryck i Stockholm, Västerås eller övriga Sverige

806
807